Program


Tompeti és Barátai

Tompeti és Barátai

A Tompeti Show egy fergeteges hangulatú, interaktív családi show-műsor sok-sok zenével, érdekes hangszerekkel, jelmezekkel, vicces és képességfejlesztő játékokkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 29. szombat, 11:00

Tompeti és Barátai

2024. június 29. (szombat), 11.00

Tokaj Fesztiválkatlan, Teátrum

 

Tompeti és Barátai váratlanul jelentek meg a színen. Közvetlenségüknek, humoruknak köszönhetően a gyerekek rögtön barátjuknak fogadták őket. A gyerekek kedvenc Rock & Roll figurája, Tompeti és Csillagszemű 2009 óta szórakoztatja és tanítgatja játékosan a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket.

A Tompeti Show egy fergeteges hangulatú, interaktív családi show-műsor sok-sok zenével, érdekes hangszerekkel, jelmezekkel, vicces és képességfejlesztő játékokkal.

A produkciót ajánljuk gyerekeknek, felnőtteknek, gyerekes felnőtteknek és felnőttes gyerekeknek; MINDENKINEK, aki szívesen bepillantana Tompeti varázslatos világába, és szeretne egy órácskára újra gyerek lenni.

Ajánlatunk


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Budafoki Dohnányi Zenekar Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó) vezényel: Hollerung Gábor

Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A két világhírű virtuóz legendás művészkapcsolata immár félévszázados – markáns látásmódjuk, romantikus gondolkodásmódjuk közös zenélésük sosem apadó kútja.

Ajánló


Ki ne ismerné Hamupipőke, az árva leány történetét, akit gonosz mostohája és mostohatestvérei elnyomnak, akinek arcocskáját összekormozzák, toprongyosan járatják, mégis…

A Vincze Tünde rendezte Magic Around Christmas – Karácsonyi Csodashow című műsorunkban nincs lehetetlen! Nincs olyan, ami ne valósulna meg!…

Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!