Program


Szenes Iván 100

Szenes Iván 100

"Engem nem lehet elfelejteni"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 12. vasárnap, 15:00

Szenes Iván 100

100 évvel ezelőtt, 1924-ben született Szenes Iván. Ez az évforduló kiváló alkalom arra, hogy méltó módon emlékezzünk a művészre, aki életútja során több száz dalszöveget írt.

Néhány dal a sok közül: Mindenkinek van egy álma-Kislány a zongoránál-Nem csak a 20 éveseké a világ-Szeretni bolondulásig

A jubileumon Szulák Andrea, Vastag Tamás és a Don Lázi Swingtet egy fantasztikus koncerttel idézi meg a nagyszerű művészt.

Ajánlatunk


Az Újszínház társulata tisztelegve a nagy elődök előtt klasszikus kabaréműsorral készül: humoros jelenetekkel, viccekkel, kuplékkal, sanzonokkal. A kabaré az a műfaj, mely a közönség örömére, szórakoztatására jött létre, hiszen nincs jobb gyógyír, mint a nevetés.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!