Program


Face Team Univerzum

Face Team Univerzum

Titkok, talizmánok és varázslat – ez a Face Team UNIVERZUM, fedezd fel velünk!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 28. szombat, 18:00

Vajon sikerül Mimi és Dedi terve, hogy megszerezzék a gyermeki ártatlanság és tiszta szív talizmánjait az erdő gyermekeitől? És vajon milyen titkokat rejt még a nagypapa régi könyve? Gyertek el erre a kivételes színházi előadásra és éljétek át testközelből, hogyan bukkan fel az összes világmegváltó talizmán!  

Ez a történet nem csak egy egyszerű kaland, hanem egy szívhez szóló utazás is, amely során megtapasztalható a barátság, a bátorság, a szeretet és az összetartás ereje, miközben két tisztaszívű gyermek világokon át keresi a tiszta energiát, a boldogsághoz vezető utat. 

A Face Team UNIVERZUM minden egyes állomása látványos, izgalmas, lélegzetelállító élményt tartogat számotokra, zenével, tánccal, humorral, levegőben bemutatott akrobatikus mutatványokkal, mindez ötvözve egy Magyarországon egyedi vetítéstechnikával. 

Készüljetek fel, mert ez a másfél órás színdarab felejthetetlen élményt nyújt az egész család számára!

További információk: https://www.faceteam.hu/faceUniverzum

 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Fergeteges családi musical a Budapesti Operettszínházban Varró Dániel és Teslár Ákos sziporkázóan szellemes szövegével és Presser Gábor varázslatos zenéjével: a Túl a Maszat-hegyen magával ragadja a kicsiket és a nagyokat egyaránt!

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!