program


A LEGCSINOSABB ÓRIÁS (3+)
6

A LEGCSINOSABB ÓRIÁS (3+)

XI. Kaposvári ASSITEJ Nemzetközi Gyermek – és Ifjúsági Színházi Biennálé

2024.május 6-10.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Mandag, 06. Maj 2024 13:00

HAB A TORTÁN!
Julia Donaldson: A LEGCSINOSABB ÓRIÁS

A Legcsinosabb óriás egyáltalán nem csinos, sőt. ORMÓTLAN! BUMFORDI!
Mindent felborít, mindent letapos. De hohó! Hiszen itt a gyógyír: a csudálatos RU-HA-BOLT! És máris, egy varázsütésre...! Odanézzetek, mintha ráöntötték volna, tetőtől talpig! Igen ám. De az állatkákkal mi lesz? Mivel fognak takarózni, miből lesz a vitorlájuk, mi lesz az otthonuk? És mibe fognak belebújni, ha fázik nekik a mondjuk, mondjuk... a nyakuk? Óriási dilemma. A csinosságnak alighanem lőttek. De ezt nézzétek! AZTA! Mennyi hálás jóbarát! És hogy szeretik a BUMFORDIT! Erős a gyanú: nem a ruha teszi az óriást.

Játssza: Bánki Gergely
Alkotók: Fekete Anna, Bánki Gergely
Zene: Csizmás András

Aktuelt


Az emberben dúló harc az ösztönök világa és az intellektus között egy szimbolikus színpadi játékban mutatódik meg. A táncosok attraktív tánca és a zenekar ritmikus játéka izzó feszültséget teremt a mozdulatlan nézőben is, a zsigeri érzékelést előtérbe helyezve az intellektuális befogadás helyett.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

PÅ PLAKATEN


Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

A darab egy különleges és Magyarországon egyedülálló feldolgozásban viszi színpadra Petőfi Sándor életének egy meghatározó időszakát.

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.